HOE WIJ KIJKEN…


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

• Kun je niet pijnvrij bewegen?
• Loop je al te lang rond met fysieke klachten?
• Heb je er alles aan gedaan?
• Is jouw klacht bestempeld als chronisch?

Als een van de bovenstaande vragen op jou van toepassing is dan is het wellicht een goed idee om contact met ons op te nemen.

Wij geloven in het zelf oplossend vermogen van het lichaam. Echter kan het lichaam soms wel wat hulp gebruiken. Wij maken gebruik van Mylogenics. Een behandelmethode die is gericht op het direct boeken van resultaat. We gaan namelijk eerst op zoek naar de oorzaak van je klacht en brengen het lichaam terug in balans. We doen dit middels spiertesten/spieractivatie & spierrelease.

Daar waar je de klacht ervaart zit meestal niet het probleem. Een sprekend voorbeeld is het volgende: Als een 2-tal samen een auto duwt en persoon A stopt met duwen dan moet persoon B harder werken en komt in de problemen. Vaak wordt er alleen maar de focus gelegd op B. Wij focussen ons in eerste instantie op A en vervolgens pas op B.

Ons doel

• De kwaliteit van leven verbeteren door de klacht bij de bron aan te pakken.

Onze tools

• Behandelen.
• Bewegen/trainen.

Dus blijf niet langer met uw klachten rond lopen en neem vandaag nog contact met ons op.

Wat is de oorzaak van jouw klacht(en)? Als je die niet achterhaalt, kom je ook niet duurzaam van je klacht(en) af. Binnen FR | Physical Performance Coaching kijken we altijd eerst naar de mogelijke oorzaken van het probleem. Dat doen we door oa gebruik te maken van Mylogenics. Na het opsporen van de oorzaak gaan we met verschillende tools aan de gang om de klacht op te lossen. Wil je meer weten?

Bekijk de video en ontdek wij wij voor je kunnen betekenen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

Blessurebehandeling

 
“Helaas was ik onlangs een keer goed aan de beurt met een blessure.
 
 Diagnose: twee bijna frozen shoulders door overbelasting en stress. En in mijn linkerarm een behoorlijke irritatie in de aanhechting van de schouderspieren op de biceps. Na vijf behandelingen mocht ik ook niet meer golfen.
 
In mijn zesde week van ‘gedwongen’ niets doen en na mijn negende! afspraak met de fysio maakte ik een afspraak met Frans voor een Mylogenics-behandeling. Na de eerste behandeling was de mobiliteit van mijn schouder al enorm verbeterd.
 
De wonderen zijn blijkbaar de wereld niet uit want ik ben nu nog geen drie weken en één behandeling verder en raad eens wat; Ik ben ‘ontslagen’ door de fysio. Ik heb een aangepast trainingsschema van Frans gekregen waarmee ik mijn schouderfunctie weer op niveau aan het brengen ben.
 
TOP! Wat is het leven toch mooi! Dank je Frans.”
Carin van de Graaf

     Blessurebehandeling

“Op een gegeven moment ben je het gewoon zat. Al geruime tijd werd ik gehinderd door meerdere blessures [beide liezen, rechter schouder, beide onderarmen] en ‘nog een paar’. Ik probeerde er omheen te trainen maar bij meer en meer oefeningen gingen deze blessures mij in de weg zitten en deed trainen gewoon pijn.Na een tijdje was ik daar zo klaar mee en besloot ik me te laten behandelen door Frans. Eerlijk is eerlijk: de behandeling is beslist geen pretje [ff doorbijten ;-)], maar het wérkt wel! Na vier maanden kon ik eindelijk weer pijnvrij chin ups doen! Voelt m’n schouder weer een stuk beter en voelen m’n liezen veel minder pijnlijk aan. Wat ik top vind aan Frans is dat hij écht de tijd voor je neemt. Een man met énorm veel passie voor wat hij doet, en zijn kennis en kunde deelt hij graag met degene die écht verder willen komen, zichzelf willen verbeteren, en willen doen wat daarvoor nodig is. Dank je wel Frans!”

Ananda Jenny

     Blessurebehandeling

“Van jong af aan al veel en intensief gesport in verschillende disciplines heeft een schouder luxatie ( arm uit de kom) hier een grote stempel op gedrukt. Na enkele fysiotherapeuten te hebben versleten hiermee. Ben ik altijd veel blijven sporten maar met een terughoudendheid. Ik durfde nooit echt 100% in te zetten omdat de luxatie altijd in mijn hoofd meespeelde ,omdat het nooit echt stabiel aanvoelde. De luxatie is ook 15+ teruggekomen. Doordat  mijn vertrouwen in de fysiotherapeuten een beetje kwijt was ben ik lang zelf op zoek gegaan naar oplossingen. Dit had resultaat totdat ik na jaren weer de luxatie optrad. Via via hoorde ik van de aanpak van Frans Reijnhout – Physical Performance Coaching en heb ik contact opgenomen.

Mijn traject met Jaap bracht me niet alleen het gewenste resultaat maar ook een ton aan informatie over het menselijk lichaam en zijn functie. Er werd geen protocol afgedraaid. Maar elke sessie was weer maatwerk en gingen we samen op zoek naar wat op dat moment nodig was. Dat het uiteindelijk probleem in mijn heup zat had ik niet nooit verwacht.
Dit betekende niet dat ik klaar was. Een hoop huiswerk aan trainingen kreeg ik mee naar huis om mijn schouder op te werken naar om maximaal belastbaar te kunnen zijn!”

Tom Korteweg

HEB JIJ ALLES AL GEPROBEERD OM VAN JE BLESSURE AF TE KOMEN...

HEB JIJ ALLES AL GEPROBEERD OM VAN JE BLESSURE AF TE KOMEN...

Share This