ONS VERHAAL


PHYSICAL PERFORMANCE COACHES 


Wij zijn ervan overtuigd dat er maar heel weinig mensen zijn die echt weten hoe goed het lichaam moet (aan) voelen. De alledaagse sleur van veel stress, weinig beweging en crap eten (om er maar een paar te noemen) zorgen ervoor dat we weinig energie hebben en ons futloos voelen. Klinkt dit bekend?

Dit is echter absoluut niet nodig en erg ‘makkelijk’ om te keren, mits jij bereid bent hiervoor de nodige aanpassingen te doen aan je lifestyle! En ja, iedereen kan dit, ook jij! Ons lichaam is bizar sterk, alleen gebruiken we het niet op de juiste manier. Ook mensen met een hele drukke baan, een gezin en allerlei sociale verplichtingen kunnen dmv een op maakt gemaakt programma (trainings- en voedingsprogramma) snel meer energie krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen en daardoor weer meer plezier in het leven krijgen!

Wij halen onwijs veel voldoening uit de reacties van mensen zodra ze bereid zijn om met de aanpassingen aan de gang te gaan. Het komt vaak voor dat mensen zich binnen 1 week al veel beter voelen.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE BETEKENEN


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING 

 

WIJ DENKEN MET JE MEE

Vanuit onze kennis weten wij wat er nodig is om jouw doel(en) te bereiken. Wij snappen echter ook dat er veel factoren een rol spelen waardoor het in de praktijk toch echt moeilijker is dan in theorie. Wij coachen je vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt tot het moment dat je eventueel bij ons weggaat. (en vaak zelfs ver daarna nog).

WAT HEB JIJ NU NODIG

Wij hebben inmiddels honderden klanten mogen coachen. Wij blijven ons continu ontwikkelen en alle opgedane kennis brengen wij gelijk in de praktijk bij ons in de gym. Een van onze belangrijkste speerpunten is om samen met jou een modus te vinden die voor jou vooral op de lange termijn vol te houden is. Wij gaan altijd voor duurzaam resultaat.

STEL AL JE VRAGEN AAN ONS

‘The pro’s are better in the basics!’. Een uitspraak die je ongetwijfeld vaak zult horen bij ons in de gym. Vanwege de enorme hoeveelheid informatie die beschikbaar is, snappen wij ook dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Het maakt niet uit wat je vraag is, of waar je mee zit, stel ons al je vragen!

ONZE VISIE


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

Binnen FR | Physical Performance Coaching kijken we altijd eerst naar jouw doel(en) en baseren we daar dus ook onze volledige coaching op. Want het gaat tenslotte om het realiseren van jouw doel(en). Het (direct) boeken van resultaat is het belangrijkste aspect van een coachingstraject. Omdat iedereen anders is, is er ook voor iedereen een ander traject wenselijk. 

 Bekijk de video en zie wat wij voor je kunnen doen.

DE COACHES


PHYSICAL PERFORMANCE COACHES 

Frans Reijnhout

CEO & Physical Performance Coach

Jaap van Vossen

Physical Performance Coach

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

Personal Coaching

 
“Na een operatie waarbij 2 nekwervels aan elkaar vast zijn gezet (zwaar auto ongeluk) volgde het advies: sporten zit er voor jou niet meer in, de maximale belasting voor jou is die van een pak suiker. Ik kreeg steeds meer klachten als gevolg van compensatie patronen. Uiteindelijk bleek dat er ook in beide schouders een spier gescheurd was. Na 2 operaties en 2x een jaar revalideren werd me verteld dat ik eigenlijk weinig meer kon. Bovendien bleek ook dat ik COPD (GOLD II) had. Ik kon maximaal een kilometer lopen met mijn hond, maar moest wel 3x puffen. Mentaal kreeg ik ook een stevig tik. Na een zoektocht ben ik via Ronald Dreijer uiteindelijk bij Frans Reijnhout terecht gekomen. We zijn aan de slag gegaan! En wat een progressie! Van nauwelijks functionerende biceps en triceps is er nu zelfs spier definitie zichtbaar. Een wandeling van 2u met mijn hond is geen probleem meer! Uiteraard protesteert het lichaam nog wel eens, maar Frans past gelijk zijn technieken toe en de trainingen aan. Naast mijn fysiek maak ik ook mentaal enorme sprongen.”
Wim van Rooij

Blessurebehandeling

 
“Helaas was ik onlangs een keer goed aan de beurt met een blessure.
 
 Diagnose: twee bijna frozen shoulders door overbelasting en stress. En in mijn linkerarm een behoorlijke irritatie in de aanhechting van de schouderspieren op de biceps. Na vijf behandelingen mocht ik ook niet meer golfen.
 
In mijn zesde week van ‘gedwongen’ niets doen en na mijn negende! afspraak met de fysio maakte ik een afspraak met Frans voor een Mylogenics-behandeling. Na de eerste behandeling was de mobiliteit van mijn schouder al enorm verbeterd.
 
De wonderen zijn blijkbaar de wereld niet uit want ik ben nu nog geen drie weken en één behandeling verder en raad eens wat; Ik ben ‘ontslagen’ door de fysio. Ik heb een aangepast trainingsschema van Frans gekregen waarmee ik mijn schouderfunctie weer op niveau aan het brengen ben.
 
TOP! Wat is het leven toch mooi! Dank je Frans.”
Carin van de Graaf

Online Coaching

“Halverwege mijn wedstrijd seizoen werd het steeds lastiger om op een goede manier op wedstrijdgewicht te komen zodat ik sterk bleef bij de wedstrijden. Nadat ik te horen kreeg dat ik was geselecteerd voor de Europa Cup Portugal heeft Frans zijn hulp aangeboden door middel van voedingsschema’s. De eerste week was pittig om van mijn huidige tussendoortjes etc. af te stappen. Frans nam in die week regelmatig contact met me op om me moed in te spreken en uitleg te geven waarom het zo belangrijk was om het schema precies te volgen.
 
Hierdoor was ik op tijd op mijn wedstrijd gewicht wat voor veel rust zorgde. Ik kon mij daardoor volledig focussen op mijn wedstrijd en won een zilveren medaille op het toernooi.
 
Zonder zijn begeleiding was het me nooit gelukt om zo sterk naar deze toernooien toe te werken!”
Steven Kielman

Nederlands Kampioen Judo (-50kg)

Online Coaching

 
“Toen ik in contact kwam met Frans via Overload Worldwide wist ik meteen dat ik hier direct een doel van ging maken om in 90 dagen er als covermodel uit te zien. Mijn training en voedingspatroon wisselde en ik gebruikte basissupplementen ter ondersteuning. Ik stuurde wekelijks mijn voeding- en trainingsresultaten door en kreeg binnen de 8u altijd onmiddellijke feedback en daar waar nodig paste hij aan.
 
De laatste 3 weken waren de moeilijkste door een speciaal 10 daags protocol te volgen dat echt een killer was voor mijn vetmassa en direct een paar procent daalde in korte tijd, met behoud van spiermassa.
 
Het resultaat is na 90 dagen een transformatie tot covermodel. Je lichaam kan veel op korte tijd en als je echt eens de actie onderneemt op je doel, dan maken de resultaten die je bij Frans creëert impact op je leven.”
Dries Theys

     Blessurebehandeling

“Op een gegeven moment ben je het gewoon zat. Al geruime tijd werd ik gehinderd door meerdere blessures [beide liezen, rechter schouder, beide onderarmen] en ‘nog een paar’. Ik probeerde er omheen te trainen maar bij meer en meer oefeningen gingen deze blessures mij in de weg zitten en deed trainen gewoon pijn.Na een tijdje was ik daar zo klaar mee en besloot ik me te laten behandelen door Frans. Eerlijk is eerlijk: de behandeling is beslist geen pretje [ff doorbijten ;-)], maar het wérkt wel! Na vier maanden kon ik eindelijk weer pijnvrij chin ups doen! Voelt m’n schouder weer een stuk beter en voelen m’n liezen veel minder pijnlijk aan. Wat ik top vind aan Frans is dat hij écht de tijd voor je neemt. Een man met énorm veel passie voor wat hij doet, en zijn kennis en kunde deelt hij graag met degene die écht verder willen komen, zichzelf willen verbeteren, en willen doen wat daarvoor nodig is. Dank je wel Frans!”

Ananda Jenny

Online Coaching

“Wat ben ik blij dat ik voor Online Coaching bij Frans heb gekozen! We zijn nu 6 weken bezig en het resultaat tot nu toe mag er zeker zijn! Ik voel me ook veel fitter en mijn houding is er ook goed op vooruit gegaan. We zijn begonnen met een specifiek 10 dagen protocol. Dat was zeker niet makkelijk maar het resultaat werd snel zichtbaar en ik kon ook heel goed merken dat ik steeds meer energie kreeg! Na de eerste 10 dagen heeft Frans voor mij een trainings- en voedingschema gemaakt wat gewoon super fijn is! Een groot voordeel vind ik dat Frans uit zichzelf vaak wat van zich laat horen. Hoe het gaat, of ik vragen heb, etc. Daardoor blijf je gewoon super hard doorgaan!

Ik heb er nog geen moment spijt van gehad, ben al langere tijd bezig met sporten maar dit resultaat heb ik nog nooit bereikt in 6weken tijd! Nu blijven we natuurlijk nog hard door gaan! Maar samen met Frans komt dat zeker goed!”
Kelly Peeters

Share This