WAAROM PERSONAL TRAINING & COACHING 


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING 

Hoe lang loop jij al met plannen om ‘af te vallen of in shape te komen’? Om iets te doen aan je gezondheid? Wat is daar tot nu toe van terecht gekomen…

Is het niet eens tijd om actie te gaan ondernemen? En te stoppen met het maken van allerlei excuses voor jezelf? Ja, ook jij kunt je doelen bereiken Het begint allemaal met de juiste mindset. Jij moet iets willen veranderen. Als jij zover bent, dan kunnen wij je zeker helpen.

Motivation Through Education
Het behalen van jouw (fysieke) doelstellingen is het belangrijkste tijdens onze samenwerking. Wij ‘begeleiden en leiden op’. Wij brengen je de belangrijkste principes van voeding en fysieke training bij omdat wij graag wilenl dat je begrijpt waarom we doen wat we doen! Deze kennis kun je vervolgens altijd op jezelf toepassen, ook na onze samenwerking; Je investeert dus in jezelf!


Wacht niet langer, begin vandaag!

ONZE VISIE


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

Binnen FR | Physical Performance Coaching kijken we altijd eerst naar jouw doel(en) en baseren we daar dus ook onze volledige coaching op. Want het gaat tenslotte om het realiseren van jouw doel(en). Het (direct) boeken van resultaat is het belangrijkste aspect van een coachingstraject. Omdat iedereen anders is, is er ook voor iedereen een ander traject wenselijk. 

 Bekijk de video en zie wat wij voor je kunnen doen.

ENKELE RESULATEN


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

NEAL

“Tijdens dit traject hebben wij continu gekeken of wat we deden resultaat opleverde. Als dat zo was dan gingen we ermee door totdat dit stopte. Zo niet dan vroegen we ons af waarom en wat er anders moest! Wat ik hiermee wil zeggen is….. Dat het dus eigenlijk best simpel is ..als je eerlijk en kritisch bent over het resultaat dat je boekt! En dit is Frans altijd geweest, waardoor wij altijd snel konden schakelen als we er even naast zaten.”

DANIELLE

“Ik moest veel meer gaan eten dan ik van te voren deed. Daar had ik in het begin heel erg veel moeite mee. Na een goed gesprek met Frans en uitproberen wat voor mij goed werkt, voelde ik me daar heel prettig bij. We zijn nu 6 weken bezig en wat heb ik al een resultaat geboekt zeg!

Niet alleen mijn lijf verandert maar ook word ik veel vrolijker, energieker en vooral positiever!”

MAX

‘Hoe kan je in een zo kort mogelijk periode zoveel mogelijk resultaat behalen. Dat was mijn doel bij Frans. En dat hebben we volgens mij in 4 maanden tijd prima behaald! Frans noemde het: ´Traject Strandkast´. Ik liet hem een afbeelding zien van waar ik graag naartoe wilde in 4 maanden. Het was een uitdagend doel zei Frans, maar wel mogelijk. 4 maanden later: doel behaald!”

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

Personal Training & Coaching

 
“Na een operatie waarbij 2 nekwervels aan elkaar vast zijn gezet (zwaar auto ongeluk) volgde het advies: sporten zit er voor jou niet meer in, de maximale belasting voor jou is die van een pak suiker. Ik kreeg steeds meer klachten als gevolg van compensatie patronen. Uiteindelijk bleek dat er ook in beide schouders een spier gescheurd was. Na 2 operaties en 2x een jaar revalideren werd me verteld dat ik eigenlijk weinig meer kon. Bovendien bleek ook dat ik COPD (GOLD II) had. Ik kon maximaal een kilometer lopen met mijn hond, maar moest wel 3x puffen. Mentaal kreeg ik ook een stevig tik. Na een zoektocht ben ik via Ronald Dreijer uiteindelijk bij Frans Reijnhout terecht gekomen. We zijn aan de slag gegaan! En wat een progressie! Van nauwelijks functionerende biceps en triceps is er nu zelfs spier definitie zichtbaar. Een wandeling van 2u met mijn hond is geen probleem meer! Uiteraard protesteert het lichaam nog wel eens, maar Frans past gelijk zijn technieken toe en de trainingen aan. Naast mijn fysiek maak ik ook mentaal enorme sprongen.”
Wim van Rooij

Personal Training & Coaching

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is wat ik voor de medewerkers bij Nestor voor ogen heb  en waar ook weer onze opdrachtgevers profijt van hebben.Om die reden laten we ons met veel plezier begeleiden door Frans.

Hij draagt er op een werkelijk zeer betrokken wijze aan bij dat we bj Nestor fris en fruitig ons werk kunnen doen.Op basis van  personal coaching en met een gericht voedingsadvies. Wat Frans echt goed kan is individuele programma’s ontwikkelen en samen met zijn  trainees ten uitvoer brengen. Bij Frans trainen we op een ‘relaxte’ manier, en met een maximum aan resultaat.
Waarbij het resultaat beduidend verder gaat dan gewoon een paar kilootjes afvallen.
Reden ook waarom we Frans hebben gevraagd voor de vitaliteitstraining bij Techniek Talent, een van onze opdrachtgevers; met groepssessies en met een individueel online coachingprogramma verzorgt Frans in dit project het optimaal presteren van de Vakkanjers, een groep van 13 Nederlandse vak-kampioenen op weg naar de Europese kampioenschappen in Lille.
Kortom, voor onze klanten, medewerkers en voor mijzelf kiezen we voor gedrevenheid en kwaliteit. En dus voor Frans.”
Evert Hatzmann

Directeur, Nestor

Personal Training & Coaching

 

“Voor mij is een goede personal trainer iemand, die het beste in je naar boven haalt. Mentaal en fysiek. Frans is iemand, die de kunst verstaat om jou 100% voorop te zetten. Hij deelt gul al zijn kennis met je, staat open voor jouw input en wensen en is zeer bescheiden in zijn rol. Maar ondanks die bescheidenheid, heb ik wel al mijn (ambitieuze) doelen gerealiseerd en daar speelde hij een grote rol in!

Marloes Scheffers

Persoonlijk Leiderschap, SPGL Coaching

Personal Training & Coaching

 

“Frans is een personal trainer die enthousiasme en drive combineert om jou tot grotere inspanningen dan verwacht weet te motiveren. Zijn trainingsprogramma’s zijn zwaar maar gevarieerd en leuk en daardoor goed vol te houden. Hij helpt je niet alleen bij het fitter worden, maar ook bij het fit blijven en wanneer je links of rechts een pijntje hebt, dan helpt Frans je daar van af door zijn mylogenics ervaring toe te passen. Hij zorgt ook dat de oefeningen eventuele oorzaken aanpakken zodat je werkt aan een permanente oplossing van het ongemak ipv tijdelijke symtoon bestrijding. Ik heb twee adviezen aan potentiele clienten van Frans: 1. Doe het! Je zult zien dat je je beter gaat voelen zowel fysiek als mentaal. 2. Ren weg wanneer hij de slee te voorschijn haalt.”

Edward van Gelderen

Scrum Master, Alliander

Share This