WAAROM SMALL GROUP TRAINING…


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

Wil je je gewoon weer fit en vitaal voelen en tevreden zijn met je lichaam? Of wil je weer pijnvrij kunnen bewegen? Misschien ben je wel een (top)sporter. Onafhankelijk van wat jouw persoonlijke doel is: binnen FR | Physical Performance Coaching geloven we dat iedereen een bepaalde ‘prestatie’ levert.

Wij snappen echter ook dat Personal Training & Coaching niet voor iedereen is weggelegd. Daarom hebben wij binnen FR | Physical Performance Coaching ook Small Group Training. In een klein groepje, van maximaal 4 personen, werken wij aan jouw persoonlijke doel(en). Het grote voordeel voor jou is dat je de kosten deelt met de 3 anderen in de groep. We werken elke maand met aangepaste schema’s die er elke keer weer voor zorgen dat jij uitgedaagd wordt en er elke keer weer een echte ‘trainingsprikkel’ wordt afgegeven aan jouw lichaam. Het ‘enige’ wat wij van jou verwachten is elke training maximale inzet! 

Wij kijken er naar uit om jou te begeleiden en jouw doelen te realiseren. Het is onze wens jou te laten zien en ervaren welk potentieel er in jou verscholen ligt. Men zegt wel eens “men sano in corpore sano” en daar geloven wij heilig in. De geest en het lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, sterker nog het lichaam is een afspiegeling van iemands geest en vise versa.

 

 

WAT MAAKT HET VERSCHIL…


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

 

Binnen FR | Physical Performance Coaching hebben wij een aanpak ontwikkelt waarmee wij jou stap voor stap begeleiden naar een houdbare gezonde lifestyle. Het is ons doel jou te begeleiden, inspireren en adviseren om een eigen lifestyle te ontwikkelen waarmee jij in werk en prive dat kunt doen waar jou hart ligt en waar je voldoening uithaalt. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen zijn (fysieke) doelen kan bereiken en dat dit op alle facetten van het leven een zeer positieve impact heeft.

Het meest belangrijk is dat we doen wat jij op dit moment nodig hebt om daar te komen. Dit doen we onder andere door je de belangrijkste principes van voeding en fysieke training bij te brengen omdat wij graag willen dat je begrijpt waarom we doen wat we doen. Deze kennis kun je vervolgens altijd op jezelf toepassen, ook na onze samenwerking; je investeert dus in jezelf! 

 

ONZE VISIE


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

Binnen FR | Physical Performance Coaching kijken we altijd eerst naar jouw doel(en) en baseren we daar dus ook onze volledige coaching op. Want het gaat tenslotte om het realiseren van jouw doel(en). Het (direct) boeken van resultaat is het belangrijkste aspect van een coachingstraject. Omdat iedereen anders is, is er ook voor iedereen een ander traject wenselijk. 

 Bekijk de video en zie wat wij voor je kunnen doen.

DE COACHES


PHYSICAL PERFORMANCE COACHES 

Frans Reijnhout

CEO & Physical Performance Coach

Jaap van Vossen

Physical Performance Coach

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

Small Group Training


“Toen ik samen met mijn zus binnen kwam bij FR | Physical Performance Coaching had ik weinig energie, motivatie en spiermassa. Nu kan ik gerust zeggen dat ik op dat vlak echt de goede kant opga, al ben ik nog niet helemaal waar ik wil zijn. 
Dankzij Frans en zijn kennis van het menselijk lichaam (anatomie) & voeding, gedrevenheid en leergierigheid word je vanzelf ook enthousiast. We krijgen een hele duidelijke uitleg en begeleiding bij de training. Er wordt op de techniek in de uitvoering van de oefeningen gelet. Hierdoor haal ik veel meer uit de training, dan op een reguliere sportschool.

Inmiddels is Jaap er als Physical Performance Coach bijgekomen, en die werkt met hetzelfde aanstekelijke enthousiasme. Nu zit ik in een ‘’Small Group Training’’, dit is een training met maximaal 4 mensen. De groep is iets groter maar de begeleiding is er zeker niet minder op geworden. Er wordt constant bijgehouden wat je eventuele zwakke plekken/blessures zijn en Frans en Jaap letten er goed op en passen de oefeningen gelijk voor jou aan als dat nodig is. Hierdoor heb je een veilige effectieve training. Ik sportte hiervoor al  een hele lange tijd en heb zeker goede begeleiding gehad bij andere sportscholen. Maar dankzij die extra aandacht die Frans en Jaap schenken behaal ik wel de beste resultaten en voel me echt goed.”

Wendy Maxwell

Eigenaar, Wendy Maxwell The Organizing Company

Small Group Training

 

“Ik ben bij Frans begonnen omdat ik fitter wilde worden en er een paar kilo af wilde hebben, maar vooral omdat ik iemand zocht die me kon motiveren en helpen om dit te bereiken. De bekende stok achter de deur.Wat me na het intakegesprek meteen beviel, is de directheid van Frans. Hij was uiteraard bereid om mij zo goed mogelijk te helpen, echter maakte hij wel meteen duidelijk dat er ook van mijn kant hard aan getrokken moest worden. Een gezond lichaam en me fitter voelen zou niet alleen door sporten bereikt worden. Frans gaf aan dat goede voeding net zo belangrijk is. Als ik niet heel bewust op de juiste voeding(smomenten) zou focussen, dan zou ik het uiteindelijke doel nooit halen. Klinkt logisch, maar doen – en vooral het juiste doen – is wat anders dan weten.

Al na de eerste week wist ik dat ik trainde bij iemand die verstand van zaken heeft. Ik voerde oefeningen op een dusdanige manier uit dat ik veel effectiever trainde dan ik ooit zelf in de sportschool had gedaan. Nu nog steeds – een jaar verder – blijft Frans me verrassen en uitdagen met steeds wisselende trainingsschema’s.

Het is de combinatie van deze effectieve trainingssessies, de coaching van Frans mbt de juiste voeding en de juiste mindset bij mij die ervoor hebben gezorgd dat ik mijn doel inmiddels ruimschoots heb behaald. Van 94 kg naar 84 kg, met meer spiermassa en een betere conditie. En me stukken energieker voelen dan ooit tevoren. Getriggerd? Ga dan ook naar Frans!”

Marc van den Berg

Verkoopmanager Volkswagen en SEAT, PON DEALER

Small Group Training

 

 

“Ik ben bij Frans begonnen omdat ik af wilde vallen. Naast de personal training kreeg ik ook voedingsadvies. Het afvallen ging aan het begin goed, daarna ging het minder,  omdat ik in mijn oude eetpatroon terug viel. Nu ben ik echter in 2,5 maand met trainen en op mijn eten letten al ruim 12,5 kilo afgevallen. 

Meteen vanaf het begin was ik erg tevreden over de manier waarop Frans zijn trainingen aanpakt. Gedreven en enthousiast weet hij de oefeningen op mij over te dragen. Op het moment dat ik denk: nog één …… dan weet Frans er toch voor te zorgen dat je nog 3 of 4 oefenen doet. Helemaal gesloopt ben je na een training, maar wel super voldaan! 
In het begin begon ik 1 op 1 daarna in small group training. Ik merkte dat ook bij de small group training genoeg persoonlijke aandacht is. 
Ik merkte ook al snel dat ik sterker werd. 
Ook mijn nek en rugklachten waar ik al jaren twee wekelijks voor naar de fysiotherapeut ging, hoef ik nu nog slechts sporadisch heen. 
Kortom, een top personal trainer, die ik iedereen aan kan raden.”
Leon Roestenburg

Functioneel Applicatiebeheerder, Waterschap Vallei en Veluwe

Share This