WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN…


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

 

Personal Training & Coaching

 
“Na een operatie waarbij 2 nekwervels aan elkaar vast zijn gezet (zwaar auto ongeluk) volgde het advies: sporten zit er voor jou niet meer in, de maximale belasting voor jou is die van een pak suiker. Ik kreeg steeds meer klachten als gevolg van compensatie patronen. Uiteindelijk bleek dat er ook in beide schouders een spier gescheurd was. Na 2 operaties en 2x een jaar revalideren werd me verteld dat ik eigenlijk weinig meer kon. Bovendien bleek ook dat ik COPD (GOLD II) had. Ik kon maximaal een kilometer lopen met mijn hond, maar moest wel 3x puffen. Mentaal kreeg ik ook een stevig tik. Na een zoektocht ben ik via Ronald Dreijer uiteindelijk bij Frans Reijnhout terecht gekomen. We zijn aan de slag gegaan! En wat een progressie! Van nauwelijks functionerende biceps en triceps is er nu zelfs spier definitie zichtbaar. Een wandeling van 2u met mijn hond is geen probleem meer! Uiteraard protesteert het lichaam nog wel eens, maar Frans past gelijk zijn technieken toe en de trainingen aan. Naast mijn fysiek maak ik ook mentaal enorme sprongen.”
Wim van Rooij

Online Coaching

 
“Na mijn tweede zwangerschap had ik mezelf 4 maanden de tijd gegeven om weer te starten met sporten en gezonder te gaan eten.
Ik wilde graag mijn lichaam van voor de zwangerschappen terug en meer energie krijgen. Het lukte mij zelf niet om mijn voeding dusdanig te veranderen dat het resultaat opleverde en door gebrek aan kennis, deed ik maar wat in de sportschool.
Of zoals Frans zou zeggen “ik verplaatste gewicht”. Omdat ik het graag anders wilde heb ik contact met Frans opgenomen.
Na een ontzettend motiverend intakegesprek ben ik gestart met de online coaching.Ik kreeg precies de informatie waar ik op hoopte: een duidelijk voedingsprogramma en een fitnessprogramma, waar ik goed mee uit de voeten kan.Voor vragen is Frans werkelijk 24 uur per dag te bereiken en als ik me afvraag of ik nog wel goed bezig ben, dan is het contact erg prettig.Hij is eerlijk en door zijn enthousiasme en kennis ontzettend motiverend! Na twee weken trainen en eten volgens het voedingsschema had ik al meer energie. Frans heeft mij uitgelegd wat goed trainen inhoudt en ik vind het gaaf om te merken dat dit aanslaat.
In zes weken is er resultaat te zien en daar ben ik blij mee, maar ik wil meer. Doordat ik de smaak te pakken heb weet ik zeker dat dit onder zijn begeleiding gaat lukken. Ik ben door Frans niet alleen op een goede manier gaan trainen en eten, maar ik heb mezelf een andere lifestyle eigen gemaakt en dat is blijvend.”
Floor van de Leest

Personal Training & Coaching

 
“Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik ooit een personal trainer zou nemen, maar nu kan ik het iedereen aanraden! Na een paar maanden trainen bij Frans zit ik veel lekkerder in m’n vel en ben ik bewuster met mijn voeding bezig. Mijn doel was om me fitter en energieker te voelen en dat is zeker gelukt! Het is een kick om te zien hoe snel je progressie boekt en jezelf ziet transformeren. Zo’n traject is niet alleen bedoeld om spieren te kweken of om af te vallen, het gaat erom dat je je geestelijk en lichamelijk goed en gezond voelt. Frans is dé man om je hiermee te helpen!”
Lize Kraan

Fotograaf, Lize Kraan Fotografie

NOG MEER ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN


PHYSICAL PERFORMANCE COACHING

Blessurebehandeling

 
“Helaas was ik onlangs een keer goed aan de beurt met een blessure.
 
 Diagnose: twee bijna frozen shoulders door overbelasting en stress. En in mijn linkerarm een behoorlijke irritatie in de aanhechting van de schouderspieren op de biceps. Na vijf behandelingen mocht ik ook niet meer golfen.
 
In mijn zesde week van ‘gedwongen’ niets doen en na mijn negende! afspraak met de fysio maakte ik een afspraak met Frans voor een Mylogenics-behandeling. Na de eerste behandeling was de mobiliteit van mijn schouder al enorm verbeterd.
 
De wonderen zijn blijkbaar de wereld niet uit want ik ben nu nog geen drie weken en één behandeling verder en raad eens wat; Ik ben ‘ontslagen’ door de fysio. Ik heb een aangepast trainingsschema van Frans gekregen waarmee ik mijn schouderfunctie weer op niveau aan het brengen ben.
 
TOP! Wat is het leven toch mooi! Dank je Frans.”
Carin van de Graaf

Online Coaching

 

“Halverwege mijn wedstrijd seizoen werd het steeds lastiger om op een goede manier op wedstrijdgewicht te komen zodat ik sterk bleef bij de wedstrijden. Nadat ik te horen kreeg dat ik was geselecteerd voor de Europa Cup Portugal heeft Frans zijn hulp aangeboden door middel van voedingsschema’s. De eerste week was pittig om van mijn huidige tussendoortjes etc. af te stappen. Frans nam in die week regelmatig contact met me op om me moed in te spreken en uitleg te geven waarom het zo belangrijk was om het schema precies te volgen.
 
Hierdoor was ik op tijd op mijn wedstrijd gewicht wat voor veel rust zorgde. Ik kon mij daardoor volledig focussen op mijn wedstrijd en won een zilveren medaille op het toernooi.
 
Zonder zijn begeleiding was het me nooit gelukt om zo sterk naar deze toernooien toe te werken!”
Steven Kielman

Nederlands Kampioen Judo (-50kg)

Online Coaching

 
“Toen ik in contact kwam met Frans via Overload Worldwide wist ik meteen dat ik hier direct een doel van ging maken om in 90 dagen er als covermodel uit te zien. Mijn training en voedingspatroon wisselde en ik gebruikte basissupplementen ter ondersteuning. Ik stuurde wekelijks mijn voeding- en trainingsresultaten door en kreeg binnen de 8u altijd onmiddellijke feedback en daar waar nodig paste hij aan.
 
De laatste 3 weken waren de moeilijkste door een speciaal 10 daags protocol te volgen dat echt een killer was voor mijn vetmassa en direct een paar procent daalde in korte tijd, met behoud van spiermassa.
 
Het resultaat is na 90 dagen een transformatie tot covermodel. Je lichaam kan veel op korte tijd en als je echt eens de actie onderneemt op je doel, dan maken de resultaten die je bij Frans creëert impact op je leven.”
Dries Theys

     Blessurebehandeling

 

“Op een gegeven moment ben je het gewoon zat. Al geruime tijd werd ik gehinderd door meerdere blessures [beide liezen, rechter schouder, beide onderarmen] en ‘nog een paar’. Ik probeerde er omheen te trainen maar bij meer en meer oefeningen gingen deze blessures mij in de weg zitten en deed trainen gewoon pijn.Na een tijdje was ik daar zo klaar mee en besloot ik me te laten behandelen door Frans. Eerlijk is eerlijk: de behandeling is beslist geen pretje [ff doorbijten ;-)], maar het wérkt wel! Na vier maanden kon ik eindelijk weer pijnvrij chin ups doen! Voelt m’n schouder weer een stuk beter en voelen m’n liezen veel minder pijnlijk aan. Wat ik top vind aan Frans is dat hij écht de tijd voor je neemt. Een man met énorm veel passie voor wat hij doet, en zijn kennis en kunde deelt hij graag met degene die écht verder willen komen, zichzelf willen verbeteren, en willen doen wat daarvoor nodig is. Dank je wel Frans!”

Ananda Jenny

Online Coaching

 

“Wat ben ik blij dat ik voor Online Coaching bij Frans heb gekozen! We zijn nu 6 weken bezig en het resultaat tot nu toe mag er zeker zijn! Ik voel me ook veel fitter en mijn houding is er ook goed op vooruit gegaan. We zijn begonnen met een specifiek 10 dagen protocol. Dat was zeker niet makkelijk maar het resultaat werd snel zichtbaar en ik kon ook heel goed merken dat ik steeds meer energie kreeg! Na de eerste 10 dagen heeft Frans voor mij een trainings- en voedingschema gemaakt wat gewoon super fijn is! Een groot voordeel vind ik dat Frans uit zichzelf vaak wat van zich laat horen. Hoe het gaat, of ik vragen heb, etc. Daardoor blijf je gewoon super hard doorgaan!

Ik heb er nog geen moment spijt van gehad, ben al langere tijd bezig met sporten maar dit resultaat heb ik nog nooit bereikt in 6weken tijd! Nu blijven we natuurlijk nog hard door gaan! Maar samen met Frans komt dat zeker goed!”
Kelly Peeters

Share This